Hyldebo

Du er her: Hjem > Forenings-Info > Stormen Bodil dec. 2013
top
Page

Stormen Bodil dec. 2013

Sidste nyt 9. december:

Stormen Bodil med efterfølgende stormflod har været hård ved huse, grunde og veje i ”Hyldebo”, hvilket giver os store udfordringer. Den del af Hyldebo Strandvej, der går langs stranden mellem nr. 16 og hen forbi nr. 26 er forsvundet i havet. Det vil sige, at beboerne i nr. 18 til 26 ikke komme til deres udkørsel.

Mange af grundene i den nordlige del har stadig en del vand i haverne. Fire af husene har haft vand inde i huset, en enkelt af dem har allerede tømt huset for alt og fraflyttet huset.
En anden har selv tørret det værste vand op, så huset er beboligt. De venter nu på, at Falck skal komme og affugte bygningsdele og fjerne beskadigede gipsvægge m.m..

Der er også væltet mange træer nogen endog ned i huse - andre har spærret vejene.
Flere træer er fjernet, men Fyrrekrogen er stadig spærret ud for nr. 13. Men ellers er der nu næsten fremkommeligt.

Jeg vil derfor anbefale alle der ikke allerede har besigtiget deres grund, for at se efter eventuelle skader gøre det snarest. Hvis der er sket skade på ejendommen skal det straks meldes til forsikringsselskabet og Stormflodsrådet.

Knud Rasmussen

Nedenstående billeder er taget lørdag den 7. december.


Oversvømmelse

Kysten

Kysten mod syd

Vejen er væk

Kysten ved bænken

Rapport fra 6. december:

Vandstanden er steget, så der nu er vand i nogle af husene. På grund af oversvømmelsen er el-skabene oversvømmet, så strømmen er afbrudt i området eller dele af det. Ifølge SEAS-NVE kan de ikke gøre noget før vandet er væk.
Ifølge prognoserne fra DMI skulle vandstanden begynde at falde nu 6.12. kl.20, men er først normal i løbet af i morgen eftermiddag.
Hvis du har noget der kræver strøm, en fryser eller radiator, er det nok værd at få set på det! Vejen langs stranden er også beskadiget.

Knud Rasmussen

top
top
Menu

 

 

  Aktuelt Odden-vejr DMI

  Vejret de kommende dage

 

Årsplan - link

 Farvekoder

Login